Water voor Kenia

Water voor Kenia

Het Water voor Kenia project is enkele jaren geleden opgezet door Lammert Braaksma, oprichter van de stichting. Hij was en is nog steeds goed bekend binnen de horeca wereld en met name in de omgeving Den Haag. Vanuit deze positie is hij begonnen met het enthousiasmeren van restaurants in de omgeving voor deelname aan dit project. Inmiddels nemen restaurants in heel Nederland deel.

Friends for Life verzorgt de levering van waterkannen en speciale Friends for Life ‘neklabels’ waarop de gasten geïnformeerd worden over het doel van hun bijdrage.
De gasten in de deelnemende restaurants krijgen de mogelijkheid een karaf kraanwater van Friends for Life te bestellen en betalen daar slechts € 1,- voor. Dit bedrag komt vervolgens volledig ten goede aan de stichting.

De gasten van de deelnemende restaurants reageren enthousiast en daarmee wordt ook een win-win situatie gecreëerd voor de restauranthouder. Deze kan op een leuke manier sociale betrokkenheid laten zien.

In de komende jaren willen we dit project verder uitbreiden naar andere restaurants in Nederland. Bent u of kent u een restauranthouder die het ook leuk zou vinden deel te nemen aan dit project? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)703242436.

Bekijk hier de restaurants die deelnemen aan het Water voor Kenia project.