Doneer gratis aan de Stichting  Friends for Life via  goededoelshop.nl

Doneer gratis door te shoppen bij jouw favoriete webshops!

Via goededoelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops (Bol.com, Zalando, Media Markt, V&D etc.) en gaat er per aankoop een donatie naar Stichting Friends for Life! Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost!

Hoe werkt het?

1) Ga naar www.goededoelshop.nl en klik op “Log in”.

2) Klik op “Ik ben nieuw” en maak een account aan.

3) Kies bij “goede doelen” je favoriete doel en ga door naar “Shops”.

4) Kies je favoriete webshop.

*Na het shoppen krijg je een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van je aankoop én een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van jouw donatie.

Begin hier met shoppen!

Kikoyshop1

Koop een prachtig Keniaans product en doneer automatisch

Friends for Life heeft een webshop partner die een percentage van de verkopen aan Friends for Life afstaat: ‘de Kikoyshop’. De Kikoyshop verkoopt prachtige producten gemaakt door Keniaanse vrouwen. Indien u bij hen een van deze mooie producten besteld, wordt maar liefst 15% hiervan gedoneerd aan Friends for Life.

Let op! Als u een product wilt bestellen en een donatie wilt doen bij Kikoyshop dient u de code ‘FFL’ in te voeren. Hiermee doneert u 15% van de opbrengst aan Friends for Life. Tijdens het bestelproces wordt deze code gevraagd.

Meedoen met uw webshop

Graag brengen we ook uw webshop via onze site onder de aandacht bij onze relaties. Dus wilt u ook een donatie doen aan Friends for Life via uw webwinkel? Neem dan contact met ons op.