Word Sponsor

Zonder onze sponsoren zou Stichting Friends for Life geen succes zijn geworden. Met hun hulp studeren inmiddels al meer dan 350 studenten. In de komende jaren willen we dit aantal verder uitbreiden omdat er nog steeds een groot aantal studenten op de wachtlijst staan.

Er zijn vele manieren om bij te dragen aan de doelstellingen van Stichting Friends for Life. Bijvoorbeeld middels het sponsoren van een of meerdere studenten of door het organiseren van een fondsenwervende activiteit. Onze sponsoren worden op de hoogte gehouden van de activiteiten binnen Friends for Life en krijgen indien van toepassing, minimaal elk half jaar een voortgangsrapportage van de gesponsorde student(en) .

Eenmalige sponsoring

Ook eenmalige sponsorbijdragen zeer welkom! Deze worden gebruikt voor het dekken van ongedekte studentenkosten, bijvoorbeeld wanneer een IT student een laptop nodig heeft voor zijn of haar studie.

Sponsorbijdragen kunnen gedaan worden via een overboeking naar onze bankrekening of via een online donatie op onze homepage.

Indien u meer informatie wenst omtrent eenmalige sponsoring neem dan contact met Eefje van Vlimmeren.

Periodieke sponsoring

Periodieke sponsoring is uiteraard welkom en wordt zeer gewaardeerd. Dit kan gedaan worden door een overboeking per bank of via ons online sponsorsysteem, te vinden op de homepage van deze website.

Sponsor voor langere tijd, dat is fiscaal aantrekkelijk!

Wist u dat als u voor langere tijd sponsort, dat fiscaal aantrekkelijk is? Uw schenking kunt u namelijk, ongeacht de hoogte, volledig aftrekken van de inkomstenbelasting tot maximaal 52%, afhankelijk van uw inkomen. Voorwaarde is dat u minimaal 5 jaar hetzelfde bedrag schenkt aan Friends for Life. Per 1 januari 2014 is het niet meer vereist dit vast te leggen bij de notaris. U hoeft alleen het onderstaande formulier in te vullen voor de belastingdienst.

Overeenkomst Lijfrenteschenking

Voordelen

  • u steunt voor minimaal 5 jaar het werk van Friends for Life en draagt bij aan de continuering ervan
  • u krijgt een deel van de schenking weer terug van de belasting
  • u hoeft geen kosten te betalen voor het passeren van een notariĆ«le akte

Indien u meer informatie wenst omtrent periodieke sponsoring neem dan contact op met: Eefje van Vlimmeren.