Brandy is een van onze studenten studerend aan de Technical University of Mombasa. Ze volgt een opleiding ‘Mass Communication’ en haar passie is dan ook journalistiek, radio en TV. Zonder hulp van Friends for Life had zij niet verder kunnen studeren.

Brandy is opgegroeid in Kwale District met haar vijf zusjes en broers. Haar vader heeft wat vee en grond maar dit brengt onvoldoende op om Brandy en haar zusjes en broertjes van goed onderwijs te voorzien. Haar moeder is een actieve vrouw en totdat zij een ongeluk kreeg had zij nog een inkomen. Zij kan echter nu ook niet meer bijdragen aan de studiekosten van haar dochter. Brandy hoorde via via over Friends for Life en klopte bij ons aan voor hulp. We hebben uitgebreid met Brandy gesproken over haar achtergrond, motivatie en doorzettingsvermogen. Graag wilden we haar de kans bieden middels een opleiding zelf een inkomen te verwerven en haar horizon te verbreden.

Brandy studeert nu met een studiebeurs van Friends for Life voor de opleiding ‘Mass Communication’. Ze is gek op alles dat te maken heeft met journalistiek, radio en TV en leert nu de kneepjes van het vak. Ze is een zeer gemotiveerde, representatieve dame die weet wat ze wil en graag na haar studie ook iets terug doet voor een andere student.

Brandy heeft inmiddels zelf een videoclip in elkaar gezet in haar eigen omgeving. Ze wil hiermee haar dankbaarheid uiten en laten zien wat een studie voor haar heeft betekent. Bekijk hieronder haar video.